Google News Kayıtlı Sitelerden Tanıtım Almak

Google News, haber sitelerinin belli şartları sağladıktan sonra kaydedildiği önemli bir kategoridir. Bu tip sayfalar, arama motoru tarafından haber içerikli alanlar olarak tanımlanırlar. Günümüzde en çok giriş yapılan web siteleridir. Google News kayıtlı sitelerden tanıtım almak her daim büyük avantaj sağlar. Daha çok kişiye bu şekilde ulaşmanız mümkündür.

Google News Nedir ?

Google News kayıtlı sitelerden tanıtım almak, sayfanızın çok daha popüler olmasını sağlar. Bu hizmet Google tarafından 2002 senesinde sunulmuştur. Haber yayınlayan ve belli şartları taşıyan sitelerin kaydedildiği bu platform üzerinden birçok değişik içeriğe sahip olmak mümkündür. Seo harcamalarının daha düşük olması sayesinde birçok haber sitesi ilgili alanda yerini almıştır. Bu sayede başta prestij olmak üzere değişik avantajların sahibi olmak mümkündür.

Google News Kayıtlı Siteler Ne Demektir ?

Google News kayıtlı sitelerden tanıtım almak başarılı sonuç almak demektir. Buraya kayıt yaptırmış olan sitelerin hit sayısı son derece yüksektir. Çünkü konu haber olduğunda ilgili işletmelerin resmi sayfalarından paylaşımlar yapılır. Bunun sonrasında siteye olan trafik artar. Saygın ve tamamen prestijli olan haber sitelerinin içindeki yerinizi almış olursunuz. Aynı zamanda Google News kayıtlı sayfalar, çok daha kolay bir biçimde reklam alabilmektedir. Bu sayede gelirlerin yukarı yönlü tırmanması mümkündür.

Google News Siteleri İçerikleri Nasıldır ?

Google News kayıtlı web siteleri; haber kategorisi altında faaliyetlerini devam ettirirler. Ancak haber çok geniş bir kavram olmasından dolayı birçok değişik içeriği de beraberinde getirir. Son dakika, güncel, spor, magazin, eğitim, hukuk, politika, sosyal medya ve bunun gibi daha onlarca değişik haber kategorisi mevcuttur. Bundan dolayı hangi alanda yayın yapıyorsa yapsın, tanıtım yazısı satın almak isteyen bir web sitesi; mutlaka kendisine uygun olan bir kategori içinde bulunacaktır.

Bundan dolayı tanıtım yazıları için gösterilen ve sunulan ilk opsiyon haber siteleridir. Türkiye’de giriş ve ziyaretçi sayısı çok yüksek olan bu sitelerden alacağınız tanıtım yazısı, birden çok avantajı ve faydayı da beraberinde getirecektir.

Google News Sitelerinden Tanıtım Yazısı Almanın Faydaları Nelerdir ?

Google News kayıtlı sitelerden tanıtım almak, özellikle reklam yapmak isteyen web siteleri için son derece mantıklıdır. Bunun faydaları ise şöyledir;

  • Google News kayıtlı sitelerden tanıtım yazısı elde etmek, her şeyden önce daha fazla kişinin sayfanıza yönelmesini sağlar. Çünkü bu siteler, belli bir sayının üzerindeki kullanıcının giriş yaptığı alanlardır. Bu sayede hitin artması kolay ve mümkündür.

  • Alexa değerleri bir web sayfası için son derece önemlidir. Bunun düşük olması şarttır. İşte bunu sağlayabilmenin en basit yollarından birisi tanıtım yazısını Google News’de kaydı olan bir haber sitesi üzerinden almaktır.

  • Google tarafından belirlenmiş bir algoritmaya sahip olan Pagerank değerinin artışı sağlanır.

  • Seo yöntemleri içinde oldukça büyük bir etkiyi beraberinde getiren mevcut yöntemin sunmuş olduğu her türlü avantajdan faydalanmak çok zor olmaz.

  • Ana hedef olarak belirlenmiş olan anahtar kelime konusunda beklentilerinizi rahatlıkla karşılayabilirsiniz.

  • Google News kayıtlı sitelerden tanıtım içeriği almak sayesinde sahip olunan web alanının kalitesinde de gözle görülür bir artış ortaya çıkacaktır.

Google News Sitelerinden Tanıtım Yazısı Nasıl Satın Alınır ?

Google News kayıtlı sitelerden tanıtım yazısı almak; tanitimyazisi.com.tr sitesinin zengin içeriği sayesinde kolaydır. Farklı birçok haber portalından seçim yapabilir ve bunun öncesinde birtakım puanları karşılaştırarak satın almayı sağlayabilirsiniz. Her haber sayfasının Da puanı, Pa skoru, yaşı, indeks sayısı, Alexa TR oranı belirtilmiştir. Bütçenizi hiçbir şekilde yormayacak fiyatların tanımlanması olması bir başka avantajdır.