Sürekli Tanıtım Yazısı Faydaları Nelerdir

İnternet üzerinden faaliyet gösteren sitelerin tümü, ilk amaç olarak daha çok tanınmak isterler. Bunun için de tanıtım yazılarına ihtiyaç duyarlar. Mevcut içerikler; başka bir siteden alındığı zaman farklı avantajları beraberinde getirir. Sürekli tanıtım yazısı yayınlamanın faydaları oldukça fazladır.

Tanıtım Yazısı Faydaları Nelerdir ?

Sürekli tanıtım yazısı yayınlamanın faydaları şunlardır;

  • Ürün satan yani e-ticaret ile uğraşan firmalar, kişiler, şirketler ya da işletmeler; tanıtım yazıları sayesinde daha çok kişiye ulaşabilirler. Elbette bunun için otoritesi bulunan sayfaların tercih edilmesi gerekiyor. İlgili ürün, birçok kişi tarafından tanınır ve benimsenir. Zamanla insanların günlük yaşantısının bir parçası olur.
  • Google botlar, sitelerin yükselmesi noktasında son derece önemli bir göreve sahiptir. Bunların çok sık bir biçimde sayfaya girmeleri ise tanıtım yazıları ile mümkündür. Böylelikle hızlı indeks alınır. Tüm bunlar sitenin bilinmesi noktasında önemlidir.
  • Sürekli tanıtım yazısı yayınlamanın faydaları içinde site trafiğinin artması da söz konusudur. Bunun sonucu olarak sitenize yüzlerce, binlerce veya daha fazla insan girmiş olacaktır. Ziyaretçi potansiyelinin artış yönünde bir ivme göstermesi, ürün satışlarınızı da olumlu yönde etkileyecektir.
  • Bir siteye çok fazla kişinin erişim sağlayarak giriş işlemini gerçekleştirmesi; o sayfanın saygınlığını yukarı çeker. Bu sayede güvenirliliğin artması da mümkündür.
  • Ürünün prestijli mallar içerisinde değerlendirilmesi söz konusudur. Bunu bir referans olarak rahatlıkla kabul edebiliriz.
  • Sürekli tanıtım yazısı, aynı zamanda yayıncı için de bir avantaj demektir. Çünkü bu sayede gelirlerini arttırır. İndeks sayısı da yukarı yönlü bir ivme içerisine girer. Bunun yanı sıra site daha çok itibar sahibi olacaktır.

Tanıtım Yazısı Ne Zaman Yayınlanmalıdır ?

Sürekli tanıtım yazısı yayınlamanın faydaları oldukça çoktur. Bu noktada özellikle yazıların hangi zaman aralığında girileceği büyük bir öneme sahiptir. Burada temel amaç, belirlenmiş olan hedef kitlenin olumlu bir biçimde etkilenmesidir. Bu yüzden belli bir algoritmaya göre hareket edin. Özellikle haftalık yayın büyük bir avantajı da beraberinde getirecektir. Her hafta 2 tane olacak şekilde ayarlamaları gerçekleştirin. Böylelikle Google algoritmalarına göre hareket etmiş olursunuz.

Tanıtım Yazısı Kaç Kere Yayınlanmalıdır ?

Sürekli tanıtım yazısı yayınlamanın faydaları sayesinde sitenizin çok daha görünür olmasını rahatlıkla sağlayabilirsiniz. Toplamda kaç tanesine ihtiyaç duyacağınız değişmekle beraber, genellikle maksimum 4 tane olması tavsiye edilen bir durumdur. Yukarıda da açık bir biçimde belirttiğimiz üzere, her hafta 2 tane yayınlanılması, etkili bir sonucu beraberinde getirecektir. En çok merak edilen konu ise neden her gün tanıtım yazısı girilemeyeceğidir. Günlük tanıtım yazılarının 5 ya da 6 tane olması, Google tarafından spam şeklinde değerlendirilir ve bu durum büyük bir risktir.

İyi Bir Tanıtım Yazısı Nasıl Olmalıdır ?

Sürekli tanıtım yazısı yayınlamanın faydaları ve avantajları sayesinde sitenizin yükselmesini istiyorsanız, birtakım kriterlerin olmasına dikkat edin. İçeriğe göre belirlenmiş uzunluk bunlardan birisidir. 300 kelime minimum limit olarak birçok uzman tarafından kabul edilir. Anahtar kelime kullanımı, sözcük sayısıyla eş değer olmak zorundadır. Aynı zamanda yazının başında, ortasında ve sonunda geçmelidir. Buna ek olarak 5/1 oranlı olarak yayınlanmalıdır. Yani içerik sayısının 5’te 1’i şeklinde tanıtım yazısının bulunması önem arz eder.

Tanıtım Yazıları Nereden Edinilmelidir ?

Tanıtım yazısı almanın çok kolay bir yolu var. Kurumsal firma tanitimyazisi.com.tr üzerinden bunu hızlı bir biçimde yapabilirsiniz. Türkiye’nin en çok giriş yapılan, milyonlarca insanın gün içinde ziyaret ettiği sitelerden tanıtım yazısını, yüksek olmayan fiyatlar üzerinden satın alın. Tüm web alanlarının her türlü bilgisine yer verilmesi büyük fırsattır.