Ulusal Haber Sitelerinden Tanıtım Yazısı

Ulusal Haber Siteleri Hangileri ?

Backlink çıkışının verildiği ve kesinlikle özgün olan her türlü içeriğe tanıtım yazısı adı verilmektedir. Bu sayede site tarafından fark edilmek mümkündür. Bunun sonucunda Google sizi referans olarak gösterecektir. Ulusal haber sitelerinden tanıtım yazısı almak, en etkili yolların başında geliyor. SEO çalışması tamamlanmış olan bir içerik sayesinde, arama sonuçlarında üst sıralarda görünebilirsiniz.

Ulusal Haber Siteleri Nedir ?

Ulusal haber siteleri, ülkemizde en çok giriş işleminin yapıldığı, birden fazla kategoriye sahip olan değişik birçok firmadan oluşmaktadır. Bunların tümünün ortak özelliği ise Google News adındaki hizmete kayıtlı olmalarıdır. Bu sayede çok sık tercih edilirken aynı zamanda güven vermektedirler. Yukarıdan aşağıya doğru bir sıralama yaptığımız vakit; Milliyet, Hürriyet, Haber7, Posta, Fanatik, Gazete Vatan, Cnn Türk, Enson Haber, Sözcü ve Akşam bunların başında gelir. Milli haber siteleri, Türk insanının haber alma ihtiyacını karşılarken aynı zamanda tanıtım yazıları sayesinde farklı sayfaların görünür olması, onların arama sıralamalarında yükselmesini de sağlamaktadır.

Ulusal Haber Siteleri Google News Kayıtlı mı ?     

Ulusal haber sitelerinden tanıtım yazısı almak zor bir işlem değildir. Bunun öncesinde mevcut sitelerin Google News kaydının olduğunu kontrol etmek gerekiyor. Yukarıda bahsettiğimiz olan portalların tümü buraya kayıtlıdır. Sunulan bu hizmet sayesinde, Seo çalışmasını çok başarılı bir biçimde gerçekleştirmiş olan haber sayfaları, buraya dahil olmuştur. Kullanıcılar internet üzerinden haber aradıkları zaman Google ilk olarak kendi sisteminde yer alan haber sayfalarını öne çıkarır. Yani en üst sıralarda her daim kayıtlı olanlar gözükmektedir. Bu sayede ilgili platformlar hit çeker, çok yüksek bir trafiğe sahip olur, gelir elde eder. İşte bundan faydalanmak; bir site sahibinin yapması gereken bir işlemdir.

Ulusal Haber Siteleri Tanıtım Yazılarının Faydaları Nelerdir ?

Ulusal haber siteleri tanıtım yazısı faydaları şöyledir;

  • Satmış olduğunuz farklı birçok ürünün ve verdiğiniz hizmetlerin daha rahat bir biçimde bulunması bu sayede mümkündür. Çünkü reklam, hem klasik hem de dijital pazarlama araçlarının başında gelir.

  • Reklam yapabilmek için çok büyük miktarlarda paralar harcanmasına, buna yönelik olarak ayrı bir bütçe oluşturulmasına gerek yoktur. Oldukça düşük meblağlar üzerinden alınacak tanıtım yazıları işinizi görecektir.

  • Site hiti, web sayfasına giriş yapan ziyaretçilerin sayısını ifade etmek için kullanılır. İlgili alanın değerini arttıran çok önemli bir parametredir. İşte tanıtım yazısı sayesinde bunu yukarı çekebilirsiniz.

  • Her firma, tanıtım yazısı almadan önce bir ya da birden çok kelimeyle yükselmek ister. Sizin sektörünüze özel olarak Google arama motoruna yazılan bir sözcük sonrasında en üstlerde çıkmak, tanıtım yazısının sağlamış olduğu bir diğer faydadır.

  • Markanız çok iyi olabilir. Ancak onun bilinir olması için reklama ihtiyacınızın olduğunu unutmayın. İşte bunu da backlink içeren tanıtım yazıları sağlamaktadır.

Ulusal Haber Siteleri Tanıtım Yazıları Nasıl Olmalıdır ?

Ulusal haber sayfalarından tanıtım yazısı alırken; içeriğin en az 300 kelime olmasına dikkat etmek gerekiyor. Bunu siz yazabilir ya da satın alınacak olan işletmeden para karşılığında yazılmasını talep edebilirsiniz. 300 kelimede 3 tane anahtar sözcük bulunmalıdır. Bunun yanı sıra bold, altı çizili ya da italik yapılması önem arz eder. Orijinal içerik avantaj sağlar.

Ulusal Haber Siteleri Tanıtım Yazıları Nasıl Alınır ?

Ulusal haber sitelerinden tanıtım yazısı almak hızlı ve kolay. Alanında son derece profesyonel ve başarılı olan tanitimyazisi.com.tr, bu işlemler için oldukça uygun. Yazımızda da belirtmiş olduğumuz haber sitelerinden hemen tanıtım amacıyla yazı satın alabilirsiniz. Piyasa ortalamasının çok üstünde olmayan fiyatlar dikkat çekicidir.